Doa Dimurahkan Rezeki

"Ya Allah... apabila rezekiku ada dilangit maka turunkanlah,apabila didalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah,apabila jauh maka dekatkanlah,sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah,dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut,berikanlah rezeki kepadaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari Mu,dan jadikanlah kedua tanganku ini berada diatas dengan suka memberi dan menderma,dan jangan jadikan kedua tanganku ini dibawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu"
AMIN yarabbil alamin.

Followers

Jln2 kat sini jugak yer..

CCPP Supprise your hubby... tiap2 malam pun mahu.. ahakksss...

CCPP Supprise your hubby... tiap2 malam pun mahu..   ahakksss...
Untuk SuamiTersayang.. Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini. ANDA BILA LAGI?? RASAILAH PERUBAHANNYA!!!!

Q-She Memang MANTAP!!!.. Jeling2 cik abang.. " malu tapi mahu..."

Q-She Memang MANTAP!!!..       Jeling2 cik abang.. " malu tapi mahu..."
Q~She adalah adalah supplement yg diperbuat dari Pueraria Mirifica untuk tujuan kecantikan dan kesihatan yang bertindak secara semulajadi pada tubuh. Berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit serta memberikan hasil dan kesan yang tidak mungkin anda perolehi dari produk-produk lain. Tak perlu lagi menyeksa diri dengan suntikan kolagen atau pembedahan yang menyakitkan serta berisiko untuk menjadi cantik dan jelita. Bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar.

Syarat utk mengorder....


1. Browse thru and pick out the items you would like to purchase. Keep in mind the name and/or code of the item.

2. Send us an email with all these details:-

Your name:
Your shipping address:
Your contact no:
Name or code of item:
Quantity of item:
Preferred Postage: Pos Ekspress / Pos Daftar / Pos Laju

3. Send email to symasyma2@gmail.com

4. We will then send you a detailed email with payment instructions into our Maybank account or *new* PayPal account. Payment must be made within 3 days after we send the email. If you do not make a payment, we will cancel your order and the item will be up for sale again.

5. Once your payment has cleared, your item(s) will be posted and we will send an email to notify you.

lastly, have fun browsing! ;D

Bermula dr 1 July 2010/ Setiap penghantaran akan dilakukan setiap hari Isnin hingga Jumaat sahaja..harap maklum... Terima kasih

Hubungi Ku ..

Hubungi Ku ..
symasyma2@gmail.com

Pembayaran

Pembayaran
NORHASHIMAH JAMALUDIN 164342202357

NORHASHIMAH JAMALUDIN 4872277023

Penghantaran

Penghantaran
Post Express/Laju

City-Link

iklan.. iklan..

ZHULIAN WANISA Tuala Wanita RM66

ZHULIAN  WANISA Tuala Wanita  RM66
Set Tuala Wanita WANISA(ZHUALIAN) yg mempunyai 4 unsur bg mmberi pelindungan terpenting yg diperlukan oleh setiap wanita. Mematikan kuman,kurangkan bau&menguatkan otot2 intimate. Ia bersih,selesa&berkualiti tinggi.. Tuala wanita yg ada dipasaran adalah dr bhn yg direcycle dan tidak memberi pelindungan dr kuman & bakteria. Tuala wanita WANISA ini amat unik kerana mampu mematikan kuman serta memastikan ia sentiasa bersih. Membantu mengatasi masalah senggugut serta melancarkan haid(juga mengurangkan tempoh haid). Ia juga sesuai & selamat digunakan oleh wanita mengandung. Ia juga telah berkesan mengatasi pelbagai masalah berkaitan wanita seperti masalah keputihan, radang /kegatalan serta mencegah dari KANSER SERVIK..

BREASTFEEDING INCREASE YOUR BREASTMILK ... FENUGREEK - RM 60.00 (100 CAPSULE)

BREASTFEEDING INCREASE YOUR BREASTMILK ...  FENUGREEK - RM 60.00 (100 CAPSULE)
Fenugreek Capsule Form (610 mg) 2-4 capsules, 3 times per day --- 6-12 capsules (total) per day Fenugreek seeds contain hormone precursors that increase milk supply. Scientists do not know for sure how this happens. Some believe it is possible because breasts are modified sweat glands, and fenugreek stimulates sweat production. It has been found that fenugreek can increase a nursing mother's milk supply within 24 to 72 hours after first taking the herb. Once an adequate level of milk production is reached, most women can discontinue the fenugreek and maintain the milk supply with adequate breast stimulation.

iklan.. iklan..

AWARD...

AWARD...
Best Blog Award

AWARD...

AWARD...
Gud Friendship Award

AWARD...

AWARD...
Active Blog Walking
NurSyma^_^Amin. Powered by Blogger.

Thursday, February 11, 2010

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

HOT ITEMS !!! WOMEN BEST FRIENDS !!..




PROMOSI : RM55/1set

Harga Pasaran
Semenanjung M'sia : RM59.90

Sabah / Sarawak : RM69.90
Trial Pack : RM20.00 (10 Sachet)


Untuk Suami TerSayang..

Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulitKacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat :-

Membantu mengimbangi hormon
Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
Melambatkan proses penuaan
Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memberikan tenaga
Membantu mengurangkan keguguran rambut
Melancarkan peredaran darah dalam badan
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman



Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini.



ANDA BILA LAGI?? RASAILAH PERUBAHANNYA!!!!



Scroll.. lagi .. lagi .. ke bawah utk TESTIMONI / KEHEBATAN

Cocoa Collagen Power Plus !!! Chek It Out..



Syma wangsamaju:
dr email yg saya terima..
"Kak sya dah dapat dah CCP yg akak hantar arih tuh (5hr yg lepas).. TQ, seram sejuk tngok panjang kotak nyer..al-maklum lah ader 3kotak ( 1set).. dalm hati nih bolh abis ker.. sebelum tidur mlm ni siap berangan2 lagi aper lah yg akan jadipd 30 hr yg akan dtng.. itu yg saya fkir.. alhamdulilah ..esok nekad pagi sebelum pg opis minum ccpp nih .. hek hek itu lah yg nk saya amalkan..hmm buat masa skngni perubahan x nampak lagi.. saya akan update kemudian nanti... tungu yer..TERUJA.. :) "


Syma wangsamaju:
Sambungan email.. kakak dah nak abis dah set 3kotak tuh perubahan +ve,selalunyer period slalu x mantain.. kdg2 lewat 5hr..sampai dekat 10 hri pun ader.. Tapi selepas consume ccpp ni Alhamdulillah perios syma dtg balik maintain jer.. perut mcm biaslah senak jugak tapi flat..yg bst nyer x kuar berketul2, smooth jer.. utk hr 1-3 tuh mmg berat kit.. tapi yg penting xBOCOR.. hek hek tumit kaki licin.. monTot pun padat.. hubby plak,, SuPRISE. laanih hubby sanggup tunggu habis 1 set (sebulan lh pose) past tu katanye nk test poWer.. CAYA lah .. lepas nih syma repeat order kak yer.. mmg X ruGi
Daa Daa

Siti Damansara:
Alhamdulilah CCPP nih serasi dgn saya.. walaupun siti masih bujang tapi xcited nk cuber gak CCPP nih .. dpt thu ni pun sebab kwan yg guna.. tapi nk cari kat luar susah dapat STOK.. jadi servay lah kat internet.. Selama guna bru 2kotak nih (walaupun slalu ponteng2) perubahn dr segi jerawat dimuka kurang dan jugak muka x ader lh berminyak.. smooth yer.. kalu pakai bedak senang ...tak payanh susah2 nak tepek balik, mak perasan badan naik skit.. dulu kerempeng.. mcm papan lapis sekarang ader lah ruper anak dara.. hek hek hek ..ok lh kak nnti kita smbung lagi..

Hamizah Subang:
Mula2nk cuber mcm x best jer saya rasa.. tapi lama2 mcm x minum pagi2badan jadi lesu palk macm x fresh, dah amalkan CCPP ni nk dekat 3set,, alhamdulillah kesan +ve. masa cube dulu dalm 2kotak pertama banyak sangt berpeluh.. sampai miang2 bdan, kpala pulak asyik berpeluh.. tapi itu adalah kesan utknyah toksid.. selepas try 1set(3kotak) berassur2 berkurangan..Jadi sya syorkan kepada yg masih lagi x cuber.. blh try lah lagi pun harga mmg berbaloi..bak kata mak saya "KALAU NAK CANTIK KENALAH MELABUR DULU" gitew... bye

Cik Noni,Klang
Saya nak bagi testimoni saya pasal CCPP ni. Ada byk perubahan lepas saya minum, tapi saya nak citer yg betul2 best jer la. Saya ni ada masalah keputihan yg agak teruk, sakit belakang dan pinggang semasa mengandung anak ke dua sampai sekarang.. tapi lps minum ccpp saya perasan yg keputihan makin lama makin kurang. Yg sakit2 pinggang plak mcm dah tak ada. Sblm ni saya amik painkiller & ubat antifungus. Skrg doctor dah ckp.. kalau dlm seminggu dua ni mmg dah tade rasa sakit langsung, dah bole stop amik ubat tu sume.

Pastu susu badan pun banyak. Dulu air susu sikit ajer, skrg dah bertambah2 plak, anak pun tade nak meragam sbb kenyang susu dah byk.Rambut lak dah kurang gugur. Kalau tak tu bgn tido rambut penuh kat bantal, rumah lak merata2 rambut berterabur. Memang seronok kalau minum nmpk kesan. So far ccpp jer yg saya minum byk btul kesan dia. Harga pun murah, tade rasa menyesal pun beli :)

Email: symasyma2@gmail.com



+60162652447 ( 24 x 7 )


NEW TESTIMONI AKAN DI UPDATE NANTi...


...TUNGGU!!!


jom click sini ^-^

Pelanggan Setia Ku ..

There was an error in this gadget